1. Anasayfa
  2. Haberler

İzmir’de Yer Hizmetleri Personelinin Telefonu Çalındı/Kayboldu

İzmir’de Yer Hizmetleri Personelinin Telefonu Çalındı/Kayboldu
0

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda çalışan bir yer hizmetlerini personelinin telefonunun(iPhone 12) akıbeti halen bilinmiyor.

28 Ağustos günü, bir havayolunun İzmir-Köln uçuşu için dış hatlar kontuarında görev yapan bir havalimanı personeli, telefonunun çalındığını ya da kaybolduğunu fark etti. Olay sırasında kontuarda çalışan personel, cihazının kaybolduğunu fark ettikten hemen sonra harekete geçti ve havalimanı polisine başvurdu.

Personelin verdiği bilgilere göre, telefonunun kaybolduğunu fark ettikten sonra “iPhone’umu Bul” uygulaması aracılığıyla cihazını izledi ve cihazının 229 numaralı kapının bulunduğu bölgede olduğunu tespit etti. Ancak yaptığı detaylı aramalar, hatta tuvaletlerdeki çöp kutularını kontrol etmesine rağmen herhangi bir ize rastlayamadı.

Olayla ilgili havalimanı polisi tarafından yapılan kamera incelemesinde, polislerin telefonun yanlışlıkla pasaportlarla birlikte bir yolcuya verilmiş olabileceğini düşündükleri belirtildi. Ancak personel, kendisine gösterilen görüntülerdeki yolcuları hatırladığını ve telefonu onlara vermediğine emin olduğunu ifade etti.

Olay sonrası yalnızca bir kez işe gidebilen personel, suç duyurusunda bulunmak için gerekli olan telefon faturası ve IMEI numarasını temin etmeye çalıştığını ve belgeleri tamamladığında yeniden karakola başvuracağını belirtti. Personel, havalimanındaki diğer olayların kamera kayıtlarıyla hızla çözüme kavuştuğunu, ancak kendi olayında yeterli bir sonuca ulaşılamamış olmasına tepki gösterdi.

Son olarak, personelin 28 Ağustos Çarşamba günü saat 19.45 civarında telefonunun kaybolduğunu fark ettiği ve polisin kamera kayıtlarında belirgin bir iz bulamamasından dolayı hayal kırıklığı yaşadığı bildirildi. Şu anda olayla ilgili herhangi bir gelişme kaydedilmezken, personel suç duyurusunda bulunarak mağduriyetinin giderilmesini umut ediyor.

#reklam | telefon markası yer aldığı için

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 2
    e_lendim
    Eğlendim
  • 2
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 2
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir