1. Anasayfa
  2. Hava Yolları

Hava-İş : Lisans Kaybı Sigortası Hayata Geçti

Hava-İş : Lisans Kaybı Sigortası Hayata Geçti
0

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) paylaştığı bir bülten ile “Gelir / Lisans Kaybı Sigortası Hayata Geçtiğini” duyurdu.

Hava-İş Duyurusu

“SHGM Lisanslı Tüm Uçucu Üyelerimize Müjde! Gelir / Lisans Kaybı Sigortası Hayata Geçti!

Değerli üyelerimiz;
Bilindiği gibi ülkemizde farklı sigorta şirketleri tarafından Pilot üyelerimiz için lisans kaybı sigortası düzenlenebiliyordu. 1 yılı aşkın süredir yaptığımız çalışmalar neticesinde kabin memuru, dispeçer ve diğer SHGM lisanslı uçuş ekibi üyelerimizin gelir / lisans kaybı yaşayabileceği durumlarda yararlanabileceği sigortamız hayata geçmiş bulunmaktadır. Bu sigorta kabin personeli ve diğer SHGM lisanslı uçuş ekiplerinin kariyer ve ihtiyaçlarına özel olarak hazırlanan ilk sigorta ürünü olarak geliştirilmiştir.

Hava-İş Sendikası, Norel Sigorta Brokerliği ve Magdeburger Sigorta iş birliğiyle geliştirilen “Kabin Personeli ve SHGM Lisanslı Personelin Yararlanabileceği Gelir / Lisans Kaybı Sigortası” ilgili çalışanların sağlık sorunları nedeniyle geçici ya da kalıcı olarak mesleklerine geri dönemedikleri durumlarda yaşayabilecekleri gelir
kaybını güvence altına alıyor.

Bu kapsamda Türkiye’de bir ilk olan “Gelir / Lisans Kaybı” sigortasından havayolu şirketinde işe başlangıçtan itibaren 6. ayını dolduran tüm SHGM Lisanslı Kabin, Dispeçer vb. unvanlar faydalanabilecektir. Hava-İş Sendikası, Magdeburger Sigorta güvencesi ve Norel Sigorta Brokerliği bünyesinde hazırlanan poliçeye, 2 Şubat Cuma günü itibariyle “Hava-İş Sendikası ofisleri, İGA Ekip Terminali Havaİş Sendika Odasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.”

 

#reklam Marka adı geçtiği veya kampanya olduğu için reklam.[Havacılık sektöründeki haberlere ve gelişmelere yer verdiğimiz için bu aslında bizim için bir haber]

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 8
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 1
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 2
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir