1. Anasayfa
  2. Haberler

Trabzon – Tiflis Arasındaki İlk Uçak Seferi Gerçekleştirildi

Trabzon – Tiflis Arasındaki İlk Uçak Seferi Gerçekleştirildi
0

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Sağlık Turizmi Projesi kapsamında çalışmalarına 1,5 yıl önce başladığı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle yapılan garanti koltuk protokolünün ardından hayata geçirilen Trabzon – Tiflis arasındaki ilk uçak seferi gerçekleştirildi. Georgian Wings firmasının uçağıyla yapılan ilk seferde 61 yolcu Tiflis’ten Trabzon’a geldi. Ulutour tarafından gerçekleştirilecek seferlerin ilk etapta haftada iki kez, pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak yapılacağı belirtildi.

Image

Trabzon Havalimanında düzenlenen karşılama törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili, Georgian Wings Şirketi CEO’su Shalva Kiknadze, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Murat Yakın, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, protokol üyeleri ve diğer ilgililer katıldı.

Image,

Georgian Wings Şirketi CEO’su Shalva Kiknadze ise Trabzon – Tiflis uçuşlarının başlaması nedeniyle mutluluk duyduklarını, bu operasyonun verimli olarak devam etmesini dilediklerini ifade etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir