1. Anasayfa
  2. Haberler

Lufthansa CEO’su Spohr, Şirketi ‘Sorunlu Çocuk’ Olarak Tanımladı

Lufthansa CEO’su Spohr, Şirketi ‘Sorunlu Çocuk’ Olarak Tanımladı
0

Lufthansa Group CEO’su Carsten Spohr, Lufthansa’yı “sorunlu çocuk” olarak tanımladı

Spohr, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, Lufthansa’yı canlandırmanın kritik ihtiyacını vurguladı ve taşıyıcının 2026’daki 100. yılına kadar amiral gemisi statüsünü geri kazanması için bir strateji belirledi.

CEO’nun karlı genişleme stratejisi, Lufthansa Group içindeki diğer havayollarını ve yan kuruluşları kullanmaya odaklanıyor.

Lufthansa Group’un genişleme planları Afrika ve Latin Amerika gibi bölgeleri hedefliyor. Bunun için Brussels Airlines ve Discover Airlines filosundan uçakların kullanması bekleniyor

Spohr, yeni uçakların gecikmiş teslimatlarının mevcut sorunları daha da kötüleştirdiğini vurguladı. Lufthansa’nın özellikle filo modernizasyon planlarında bu gecikmelerden “orantısız” bir şekilde etkilendiğini belirtti.

Spohr, Lufthansa’nın zorluklarını, özellikle Boeing 777X olmak üzere yeni uçak teslimatlarındaki önemli gecikmelere bağladı. Bu aksaklıklar nedeniyle 23 eski uçak filoda tutulmaya devam etti. Operasyonel maliyetleri etkiledi ve karlı pazarlara genişlemeyi engelledi.

#reklam | Marka adı geçtiği için

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir