1. Anasayfa
  2. Haberler

Sorunlu Yolcuya 9 Yıl Hapis İstemi

Sorunlu Yolcuya 9 Yıl Hapis İstemi
0

[Videonun uzun halini koymadık, küfürlerden biz utanıyoruz. Bu ahlaksız durumu yaşamak zorunda kalan kabin memuru arkadaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz]

Türk Hava Yolları’nın 14 Eylül’de İstanbul-Londra uçağına binen Berat Güdül, koltuk numarasının değiştirildiğini gerekçe göstererek uçakta olay çıkardı. Kalkışa hazırlanan uçakta kabin ekibine küfür ve hakaret ederek etrafa zarar vermeye başladı.

Bütün uyarılara rağmen bu hareketlerine devam eden Güdül, ters kelepçe yapılarak uçaktan indirildi. Hakkında tutulan tutanak da savcılığa gönderildi. Kabin görevlilerine yönelik hakaret ve küfürleri için “Ortaya söylemiş olabilirim, onlara söylemedim” diyen Güdül tutuklandı.

T24’ün haberine göre;
Polisler ve kabin memurları müşteki oldu
Güdül’ü uçaktan çıkarmaya gelen polisler de müşteki sıfatıyla ifade verdi. Polislerden biri ifadesinde “Uyarılarımıza rağmen kabin ekibine ‘Seni işten attırırım, 10 fabrikam var’ gibi tehdit ve hakaretlerine devam etti. Direnmesi üzerine de kelepçe taktık” dedi. Kabin memurları da kendilerine hakaret ve küfürler eden Güdül’den şikâyetçi oldular.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı Berat Güdül hakkında “görevi yaptırmamak için direnmek” ve “kamu malına zarar vermek” suçlarından 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Güdül’ün tutukluluğu devam ediyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir