1. Anasayfa
  2. AJet

AJet İndirimli Biletleri Artık Mobilden de Alınabilecek

AJet İndirimli Biletleri Artık Mobilden de Alınabilecek
0

AJet’te şehit ve gazi yakınları, gaziler ile engelli yolcuların indirimli bilet alımı artık daha kolay olacak. İndirimli biletler artık AJet’in dijital kanallarında yer alacak.

AJet; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile iş birliği kapsamında gazi, şehit ve gazi yakınlarına, yurt içi biletlerde %50’ye Türkiye çıkışlı ve/veya varışlı yurt dışı biletlerde %20’ye varan indirim uygulanacak. Engelli vatandaşların ise yurt içi uçuşlarında %20’ye, Türkiye çıkışlı ve varışlı yurt dışı uçuşlarında ise %25’e varan indirimden faydalanmaları kararı alındı.

AJet üyesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı şehit yakını, gazi ve yakınları, engelli yolcular; artıkajet.com ve AJet Mobil uygulaması üzerinden indirimli biletlerini alabilecek.

THY ve AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, proje ile ilgili olarak ‘’Millî Bayrak Taşıyıcı marka olmanın bilinciyle, tüm iştiraklerimizle birlikte şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınlarıyla engelli yolcularımıza yönelik hayatı kolaylaştırıcı adımlarımıza bir yenisini daha ekliyor, engelsiz hayata verdiğimiz desteği artırarak sürdürüyoruz’’ dedi.

#reklam | Marka adı geçtiği için

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir