1. Anasayfa
  2. Türk Hava Yolları

“Dünden Bugüne Türk Hava Yolları” Sergisi, Ziyarete Açıldı

“Dünden Bugüne Türk Hava Yolları” Sergisi, Ziyarete Açıldı
0

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, ‘’Dünden Bugüne Türk Hava Yolları’’ adını taşıyan yeni sergisinin açılışını İstanbul Havalimanı’ndaki Business Lounge’ta gerçekleştirdi.

Küresel havacılık sektörünün en köklü kuruluşlarından olan Türk Hava Yolları’nın 1930’lu yıllardan bu yana kullandığı gazete ve dergi ilanlarından, duvar afişlerinden oluşan sergi, hava yolu ulaşımının geçirdiği büyük değişimin yanı sıra reklam ve iletişim alanlarında yaşanan devrimi de gözler önüne seriyor.

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Türk Hava Yolları olarak dünyanın dört bir yanındaki insanları sevdikleriyle buluşturmaktan ve onların dünyayı keşfetmelerine yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Kanatlarımızın altındaki 6 kıta ve 130 ülkeyle dünyanın en çok ülkesine uçan havayoluyuz. Bu unvanla ne kadar gurur duysak da havacılığı ve havacılıktaki rolümüzü bundan çok daha fazlası olarak görüyoruz. Türkiye’ninbayrak taşıyıcı havayolu olarak tarihimizi, mirasımızı ve kültürümüzü taşıyoruz.

Dünden bugüne, küresel havacılığın en önemli aktörlerinden biri olarak seyahatin bu dönüşümüne tanıklık ettik. Zirve yolculuğumuzda bu hikâyeye yön verentemsilcilerden biri olmanın gururuyla bu yolculuğu, siz değerli konuklarımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

Sergi, bayrak taşıyıcı’nın reklam yolculuğu ve ünlü grafik tasarımcı Mesut Manioğlu’nun yaban kazından ilhamla oluşturduğu logo hikayesi de görülebiliyor. Fotoğraf çekim alanları ve teknolojik öğelerle zenginleştirilen sergide,ziyaretçilere ilanlardan oluşturulan kartpostallar hediye edildi.

#reklam | marka yer aldığı için

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir