1. Anasayfa
  2. Haberler

Türk Hava Yolları Uçuşlarında Misafirperverlik Odaklı Dönüşüm

Türk Hava Yolları Uçuşlarında Misafirperverlik Odaklı Dönüşüm
0

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız #HSMözel haberimizde THY’nin misafirperverlik konusuna yoğunlaştığı görülüyor. Buyrun detaylar:

Dünyanın en çok ülkesine uçan bayrak taşıyıcı havayolu, kabin hizmetlerinde müşteri odaklı kültür dönüşümü gerçekleştiriyor. Kurumda 6 ay önce başlatılan OneTeam – Passionately Turkish projesini ile Türk Misafirperverliğinin tüm kabin ekiplerince benimsenmesi ve yolcu memnuniyetini en üst seviyeye yükseltilmesi hedefleniyor. Avrupa’nın En İyi Kabin Ekibi unvanını kazanmak için yola çıkılan bu dönüşüm sürecinde Türk Misafirperverliği yolculara en iyi şekilde aktarılıyor.

Temmuz ayında başlayan eğitimin misafirperverlik oturumlarında, memnuniyet artırıcı servis detaylarının yanı sıra, kabin ekiplerinin öz güvenle, içtenlikle ve zamanlarını cömertçe kullanarak nasıl hizmet verebileceğine yönelik uygulamalı içerikler aktarılıyor.

Eğitim alan kabin ekipleri, projenin ilk deneme rotası olan Dallas uçuşlarında bu yeni yaklaşımı yolcularla buluşturuyor. Yeni yaklaşım uygulanan bu rotada çok kısa bir süre içerisinde müşteri geri bildirimlerinde dikkat çekici şekilde memnuniyet artışı gözlemlendi. İlerleyen günlerde Boston ve Cenevre rotaları da programın uygulama sahasına dahil edilecek. Deneme uçuşlarında proje eğitimlerini başarıyla tamamlamış kabin ekipleri görev alarak yeni hizmet anlayışıyla yolcuları karşılayacaklar. Havacılık sektöründe önde gelen bir danışmanlık firması ile iş birliği yürütülen OneTeam – Passionately Turkish projesinde şimdiye kadar 365 Kabin Ekibi üyesi eğitimini tamamladı. Aralık ayı sonuna kadar proje uçuşlarından elde edilen verilerle, iyileşme sağlayan unsurlar Türk Hava Yolları’nın tüm uçuşlarında yaygınlaştırılarak müşteri odaklı kültür dönüşümüne katkı sağlaması hedefleniyor.

#reklam / marka adı geçtiği için

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir