1. Anasayfa
  2. Haberler

Turkish Cargo, IATA Akıllı Tesis Operasyonel Kapasite Sertifikası’nı aldı.

Turkish Cargo, IATA Akıllı Tesis Operasyonel Kapasite Sertifikası’nı aldı.
0

Turkish Cargo, IATA Akıllı Tesis Operasyonel Kapasite Sertifikası’nı aldı.

SMARTIST Terminali için alınan bu prestijli sertifika, Turkish Cargo’nun operasyonel prosedürlerinin IATA Yönetmeliklerine (IATA Kargo El Kitabı, Tehlikeli Madde Yönetmeliği, ULD Yönetmeliği, Sıcaklık Kontrol Yönetmeliği, Canlı Hayvan Yönetmeliği ve Bozulabilir Kargo Yönetmeliği) uygun olduğunu teyit ediyor.

Ayrıca, ULD depolama süreçleri ULD Depolama Sistemi aracılığıyla otomatikleştirilmiştir. Bu akıllı depolama yönetimi sistemleri, işgücünü daha katma değerli görevlere tahsis ederek operasyonel süreçleri hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda potansiyel riskleri en aza indiriyor ve maliyetleri düşürüyor.

Türk Hava Yolları Kargo Başkanı Ali Türk, sertifika ile ilgili olarak şunları söyledi; “Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaya odaklanan Turkish Cargo, 2033 yılına kadar sektör lideri olmayı hedefliyor. Bu vizyon, tüm yatırımlarımıza ve iş süreçlerimize rehberlik ediyor. IATA Akıllı Tesis Operasyonel Kapasite Sertifikası, sadece SMARTIST’in uluslararası kalite standartlarını karşıladığını doğrulamakla kalmayıp aynı zamanda dijital çözümlerimizin, akıllı sistemlerimizin, operasyonlarımızın ve insan kaynaklarımızın gelecek hedeflerimizle uyumlu olduğunu göstermesi açısından markamız için önemli bir onaydır.”

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir