1. Anasayfa
  2. Yabancı Havayolları

Hayalet Şehri, Rus Turistler İçin Tanıtılıyor

Hayalet Şehri, Rus Turistler İçin Tanıtılıyor
0

Rusya’nın en büyük tatil havayolu Azur Air, Türkiye’ye en fazla uçuş gerçekleştiren havayollarının başında geliyor. Azur Air, bugün yaptığı bir paylaşım ile Bolu’da yer alan hayalet şehir Burj Al Babas’ı gezginler tarafından ziyaret edilmesi gereken bir nokta olarak tavsiye ediyor.

Azur Air paylaşımında şunlara yer verdi: “Mudurnu’nun pitoresk dağlık bölgesinde, 2014 yılında inşaatına başlanan Burj Al Babas, 587 lüks konaktan oluşan bir tatil beldesi olma hayaliyle kurulmuştu. Sivri çatılı, küçük kaleleri andıran evler, vadide adeta bir masal kasabası gibi yükselecekti.

Ancak, yakın şehirlerde yaşayanlardan gelen tepkiler ve ortaya çıkan finansal zorluklar nedeniyle proje yarım kaldı. Bugün ise Burj Al Babas, tamamlanmamış evleri ve harabeye dönmüş altyapısıyla hayalet bir şehir gibi duruyor. Yine de, terk edilmiş bir şehrin gizemli atmosferi, macera arayanlar için cezbedici bir yer haline getiriyor. Yakındaki tepelerden bakıldığında, vadide uzanan bu hayalet kasaba etkileyici bir manzara sunuyor. Belki de bir gün bu hayal tamamlanır ve Burj Al Babas, planlandığı gibi lüks bir tatil beldesine dönüşür.”

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir